Betere toekomst voor stadswijk Q4

Stadswijk Q4 VenloNamens de PvdA-fractie heb ik gisteren in de gemeenteraad een motie ingediend om inwoners, ondernemers en vastgoedbezitters in Q4 te betrekken bij alle toekomstplannen voor hun wijk. Er was de afgelopen jaren zoveel onduidelijkheid ontstaan over de status van eerdere plannen dat een nieuwe visie noodzakelijk is. Daar wordt in het voorjaar nu werk van gemaakt. De motie werd medeondertekend door GroenLinks, VenLokaal, LokaleDemocraten en het CDA en kon verder rekenen op steun van alle andere raadsfracties.

Ik ben blij voor alle betrokkenen dat zij nu eindelijk mogen meedenken over en meewerken aan nieuwe plannen. Samen werken we op die manier in cocreatie aan een sterk en leefbaar Q4!
 
image
 
Meer informatie over de stadsdeelontwikkeling in Q4: website q4.nl