Blerick Sterker & Socialer

image Gisteren was ik samen met PvdA-fractievoorzitter Hay Janssen aanwezig bij een bijeenkomst in het ‘Raodhoês’ over de toekomst van Blerick. De bijeenkomst werd georganiseerd naar aanleiding van een motie die de gemeenteraad vorig jaar aannam op initiatief van de PvdA: http://pvdavenlo.nl/wp-content/uploads/2014/11/motie-werkconferentie-stadsdeelontwikkeling-pvda-venlo.pdf

Blerick verdient de komende jaren extra aandacht en zorg op het gebied van sociale zaken, leefbaarheid en veiligheid. Doen we er niets aan dan dreigen een aantal wijken in Blerick verder te verloederen. Blerick moet dus extra aandacht krijgen van de gemeenteraad. Dat is ook in lijn met het Venlose coalitieakkoord waarbij de focus nu meer op de wijken en kernen ligt. Daar maken we ons nu samen sterk voor.